Video: Fishtail braid

September favoritter

Schwarzkopf GLISS Hair repair daily oil elixir er en hårolie som gerne skulle reparere håret, og gør det dejligt blødt og skinnende. Hvis du sætter den i vådt hår, uden at skylde så reparerer den håret og gøre håret blødt. Og sætter du den i tørt hår giver den bare glans og gør håret blødt. Jeg synes den er rigtig god, og kan bestemt anbefale den! Den står i Matas til 59 ,-

GARNIER BB CREAM er en dag kreme med hudfarvede pigment. Den skulle gerne give ensartet hudtone, og blødgøre huden. Jeg synes den lever op til alle krav, og den er en stor del af min daglige rutine! Den står i Matas til 54 ,-

MAYBELINE THE COLOSSAL VOLUM’ EXPRESS MASCARA CAT EYES er absolut min yndlings mascara! Den er meget naturlige, som jeg personligt rigtig godt kan lide. Den er ikke specielt flydende, hvis i ved hvad jeg mener. Det synes jeg er et plus da alt for flydende mascara kan være irreterende. Du kan bla. købe den i Matas, Bilka og Føtex. Den står til 110 ,-

Jeg har brugt denne bordeaux sweater fra Gina tricot rigtig meget! Den har bare været rigtig behagelig og dejlig at have på! + jeg synes man kan style den på mange forskellige måder. Jeg ved ikke om man stadig kan få den, men den stod til 150 ,-

Schwarzkopf Got2b rockin’ it dry shampoo er også et af de produkter jeg har brugt rimelig meget i september. Meningen med den er at spraye den i håret hvis det nu er fedtet en morgen, og man ikke lige kan nå at vaske sit hår. Den får håret til at se nyvasket ud, og man føler ikke man har noget i håret overhovedet! Den kan købes i Matas til 72 ,-

 

Jeg er lige kommet hjem fra skole, og jeg har fået efterårsferie. Jeg skal med min familie til Sverige imorgen. Vi skal være i Stockholm, og en anden by. Der vil højst sandsynligt ikke være blogging fra mig af til torsdag hvor jeg kommer hjem. Men jeg vil prøve så godt som jeg kan at blogge i Sverige også. Håber i alle får en dejlig ferie 🙂

Emina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Fishtail braid